MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 31º

El Temps Darrera previsió

Detingut un andorrà per contraban de tabac i alcohol valorats en 18.000 euros

Un andorrà ha estat detingut per la Guàrdia Civil d

Un andorrà ha estat detingut per la Guàrdia Civil de Lleida per intentar introduir a Espanya 3.420 paquets de tabac de contraban i una quarantena de botelles d'alcohol.

Els fets van tenir lloc aquest dimarts quan els agents van inspeccionar el vehicle ocupat per l'home amb nacionalitat andorrana. Al seu interior van observar quatre maletes grans i tres motxilles, així com unes mantes que tapaven múltiples capses de cartó.

L'equipatge va fer aixecar sospites i es va procedir a fer una inspecció més minuciosa del contingut transportat, trobant al seu interior una quantitat de 3.420 paquets de tabac (342 cartons) i una quarantena de botelles de begudes alcohòliques, tot pegat valorat en 18.077,92 euros.

Seguidament, es va procedir a la detenció del conductor i únic ocupant del cotxe.

Desvia 14.000 euros de l'empresa on treballava

I 14.000 euros és el que s'hauria embutxacat una dona de l’empresa on treballava. La policia l'ha detingut aquest dimecres al migdia. L'exempleada, de 44 anys, desviava diners de la companyia cap a comptes bancaris d’altres persones per recuperar-los després. 

Un dels seus col·laboradors, un home de 42 anys, va ser arrestat poc després. Tots dos han passat a disposició judicial aquest dijous al matí. La investigació policial es va engegar arran de la denúncia de l'empresa

Informa: Redacció