MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 25º

El Temps Darrera previsió

Detingut un lladre reincident

Un policia fora de servei ha detingut aquest dimarts un home de 4

Un policia fora de servei ha detingut aquest dimarts un home de 44 anys no resident que havia robat en diferents comerços.

L'home estava sota sospita i quan se'l va controlar, dimarts a la tarda a l'avinguda Carlemany, duia diversos estris per cometre més robatoris i ja s'havia fet amb un perfum. Està relacionat amb almenys set furts dels darrers últims mesos on hauria sostret 965 euros en tabac i alcohol.

A més, en el moment de la detenció, es va identificar amb un document fals i una altra identitat, per aquest motiu, també se’l va arrestar per la suposada falsificació documental.

El detingut té diversos antecedents a França, on resideix, per fets similars i des de la Policia es creu que podria formar part d'una banda organitzada. En els darrers dies s'han interceptat un total de cinc persones que es dedicaven a cometre furts i es que aprofiten l'alta  afluència turística per actuar.

Detingut per agredir la seva dona

Aquesta setmana també s'ha detingut un home de 47 com a autor d'un delicte contra la integritat física i moral. Quan la seva dona va acudir a l'hospital i es va activar el codi lila per una possible agressió.

Informa: Redacció