MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

Encamp no aturarà la construcció

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp no preveu una aturada de la construcció. Ho ha informat la cònsol major de la parròquia, que ha comentat que la parròquia no ha crescut gaire els darrers anys. Ho ha afirmat en una entrevista a la Nacional.

Segons Laura Mas, Andorra ha de frenar el seu creixement, però no creu que sigui necessari aturar la construcció a Encamp. Ha afirmat que la construcció ha estat estable durant quinze anys i que tot i que ara hi ha més obres, no s'han disparat. La cònsol també ha assegurat que és un panorama diferent a d'altres parròquies, tot i que ha matisat que, si calgués, es modificaria el pla d'urbanisme.

"Jo no l'aturaré, sempre i quan compleixi amb el POUP, el pla d'urbanisme i ordenament de la parròquia. Amb les alçades. I compleixi també amb els estudis de càrrega, que ens han d'acabar de dir en quina situació estem a Encamp. Torno a repetir: crec que estem molt lluny d'altres parròquies."

Laura Mas, cònsol major d'Encamp

Ha explicat que abans d'abril se sabrà si s'instal·la el projecte privat d'una residència per a gent gran. Tindria un centre de dia i els padrins podrien gaudir d'habitacions individuals i minipisos per als que fossin més autònoms.

Recupera aquí l'entrevista a l'Avui serà un bon dia:

Informa: Pere Moliné
Locució: Gerard Castillo