MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 25º

El Temps Darrera previsió

Enxampat amb un festival de drogues

Detingut un home amb un bon assortiment de drogues que pretenia e

Detingut un home amb un bon assortiment de drogues que pretenia entrar al país. Portava 30 grams de cocaïna, 57 de ketamina, 32 pastilles d'èxtasi i 50 grams d'haixix. 

L'home de trenta-un anys ha estat controlat anit a la frontera del riu Runer quan entrava amb un autobús de línia regular. La droga la portava amagada a la màniga d'una jaqueta localitzada sota el seient. L'home viatjava amb un grup de persones que venien a passar uns dies a l'Snowrow. 

Aquesta setmana també s'han detingut tres turistes amb les mateixes intencions. Dimarts al migdia es van detenir dos homes de vint-i-sis anys amb 3,5 grams d'amfetamina, 2,5 grams de tusi, una pastilla d'èxtasi i 3,8 grams d'haixix, i dimecres un de trenta-dos anys amb quatre pastilles d'èxtasi i 18 grams de marihuana.

Controls antidroga 

Des de la policia s'avisa que es faran controls d'estupefaents en els accessos al recinte de l'Snowrow. Per la segona edició, on es preveu l'assistència d'unes 5.000 persones, s'ha reforçat el dispositiu que estarà format per una quarantena d'agents. Al llarg del primer dia del festival ja s'han fet les primeres intervencions i detencions.

Infroma: Rosa Alberch
Imatges cedides: Policia d'Andorra