MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

L'Esbart de les Valls del Nord celebra 10 anys

www.andorradifusio.ad

L'Esbart de les Valls del Nord està d'aniversari. L'agrupació que uneix els dansaires de la Massana i Ordino fa deu anys. La celebració s'ha hagut d'adaptar a la situació sanitària.

Van ser 65 els dansaires que l'11 de gener de fa 10 anys van començar a practicar. Deu anys després, l'Esbart de les Valls del Nord disposa d'un repertori de 30 coreografies i cinc balls amb música pròpia.

Tot això treballant des de dos vessants: pedagògic, fent escola a través de les tradicions, i també social, "com la solidaritat, la companyonia i compartir una activitat que ens agrada", ha destacat la codirectora, Pilar Capdevila.

L'esbart ha volgut celebrar la dècada d'activitat tot i que la crisi sanitària fa que no puguin assegurar els actes presencials. Per això, aquesta setmana recordaran a les xarxes socials algunes de les actuacions que més els han marcat. Els ballarins, però, no han deixat d'assajar. Al llarg de l'any s'han programat a més tot un seguit d'espectacles. El més destacat, un projecte en col·laboració amb el músic Jordi Barceló.

Informa: Tatiana Navarro

18.204.42.98