MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 10º

El Temps Darrera previsió

L'Escola d'Especialistes busca formar surfistes i esquiadors per anuncis de publicitat

www.andorradifusio.ad

Hi ha empreses del país que veuen en els atractius d'Andorra un nou enfoc. Amb la temporada de neu a tocar, l'Escola d'Especialistes està treballant per formar professionals del surf i l'esquí en el camp de la publicitat. També es vol fer formació en conducció d'especialistes al circuit de gel. Per a aquesta nova etapa es compta amb l'empresa responsable de pel·lícules com 'REC4' o 'Los últimos días'.

Es busca surfista o esquiador per a anunci de publicitat. Aviat, la resposta la pot tenir l'Escola d'Especialistes d'Andorra, que aquest hivern inicia una formació amb deu professionals de diferents sectors que faran més de cent hores de formació en pistes d'esquí i al centre de disciplines d'estil lliure a Santa Coloma.

L'objectiu és que, a banda del talent innat, a la neu aprenguin altres habilitats, com ara fugides, persecucions, caigudes i el rol amb la càmera per fer-ho més comercial.

Andorra ja ha demostrat que té talent per fer aquest tipus de feines amb anuncis. Recordin l'home que provava la taula fent una surfejada per diferents atractius del país.

És per això que l'Escola d'Especialistes pensa formar en aquestes i altres disciplines com ara la conducció, per a la qual els alumnes es traslladaran al circuit de gel, on podran aprendre tècniques com la conducció evasiva adaptada a la neu, l'eslàlom, el derrapatge californià  o els aparcaments a gran velocitat.

L'escola andorrana anuncia la desvinculació de l'acadèmia madrilenya Ángel Plana per qüestions logístiques i ja prepara temari amb els barcelonins In Extremis, responsables de pel·lícules com 'REC 4', 'Anacleto, agente secreto'  i 'Los últimos días'.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA

3.229.122.219