MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Els esquiadors del país veuen amb bons ulls el possible aixecament de les restriccions per als turistes espanyols

www.andorradifusio.ad

Aquest pot ser l'últim cap de setmana de pistes d'ús exclusiu per als residents, que veuen amb bons ulls que el Govern aixequi les restriccions als camps de neu per als turistes espanyols.

Aparcaments pràcticament buits i remuntadors sota mínims. Els ciutadans que han aprofitat el cap de setmana per esquiar veuen amb bons ulls que els turistes espanyols puguin venir a esquiar. Creuen que seria bo per a l'economia del país, encara que apunten que és necessari que es pugui garantir la seguretat sanitària.

La temporada d'esquí està arribant al seu equador. Després d'un inici de campanya acumulant pèrdues per la nul·la afluència de visitants, l'aixecament parcial de les restriccions podria ser el salvavides de l'any.

Els residents veuen amb pessimisme el final de temporada, però esperen que la millora de les dades sanitàries i les ganes d'esquiar que s'han acumulat fins ara serveixin per acabar el curs en positiu, tot i que assenyalen que no s'aconseguiran les xifres de visitants d'altres anys.

Malgrat que la majoria de residents reconeguin que s'esquia millor aquest any sense tanta gent a pistes, apunten que els turistes són necessaris per a l'economia del país i que prefereixen una temporada normal a una marcada per la Covid-19.

Informa: Òscar Serran
Imatges: Pere Besolí

Informació relacionada

3.230.143.40