MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 23º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: L'adaptació de La crida del bosc de Jack London, l'alliberament a través de la dansa georgiana i el món dels joves autistes, ja als cinemes

www.andorradifusio.ad

La dansa georgiana arriba als cinemes amb una història de descoberta i de denúncia sobre la sexualitat de les tradicions. 'Solo nos queda bailar' és una de les estrenes de la setmana als cinemes amb 'La llamada de lo salvaje'  basada en l'obra de Jack London i 'Especiales' que parla de l'autisme i d'una iniciativa transformadora.

La llamada de lo salvaje
Dir.: Chris Sanders

Basada en la novel·la de referència de l'americà Jack London, La llamada de lo salvaje es converteix en una crida als instints més primitius. Buck és un gos que després d'haver estat consentit en una família benestant i maltractat posteriorment, arriba a l'aventura als paratges d'Alaska durant la febre de l'or a final del segle XIX

Buck descobreix una nova vida en què reconeix els senyals que li envia la natura al costat del seu amic John Thorton, un llop solitari que interpreta Harrison Ford, amb qui farà un viatge vital descobrint la seva llibertat.

Solo nos queda bailar
Dir.: Levan Akin

L'amor, el respecte entre homes i dones i la valentia entre els homes. Són temes que tracta la dansa georgiana, el vehicle d'una història que respon a la masculinitat de la tradició que retrata el despertar sexual del protagonista alhora que assisteix a la crítica social.

Merab, que fa anys que assaja amb la seva parella aviat descobrirà un rival que alhora es convertirà en el seu objecte de desig. Sense poder expressar-se en llibertat com bé diu el títol de la pel·lícula només els quedarà ballar.

Especiales
Dir.: Olivier Nakache

Vincent Cassel i Reda Kateb protagonitzen Especiales, la vida de dos joves que fa vint anys que es dediquen a l'atenció de nens i adolescents autistes. Formen joves per ser cuidadors de casos extrems i creen una associació fora de l'entorn tradicional per a unes persones excepcionals.

Supleixen les mancances una societat que volen més justa i compromesa. Amb el seu projecte transformaran un tros de món.

Informa: Rosa Alberch

3.237.71.23