MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Estrenes: "Annabelle", Dilili a París" i una comèdia espanyola protagonitzada per Carmen Machi, novetats a la cartellera

www.andorradifusio.ad

La tercera part de la saga "Annabelle" arriba aquesta setmana als cinemes. Coincideix amb l'estrena del film d'animació "Dilili a París" i la comèdia espanyola protagonitzada per Carmen Machi, "Lo nunca visto".

"Annabelle vuelve a casa" es la nova entrega protagonitzada per la diabòlica nina de l'univers Expediente Warren. El matrimoni de demonòlegs Ed i Lorraine Warren estan decidits a evitar que causi més estralls, així que decideixen portar-la a una sala d'objectes, tancada amb clau.

La col·locaran en una vitrina sagrada beneïda per un mossèn. Però una nit terrorífica, Annabelle despertarà els esperits malignes, que es fixaran un nou objectiu: la seva filla Judy de 10 anys i les seves amigues.

Annabelle vuelve a casa
Dir.: Gary Dauberman

"Dilili a París" és un film d'animació per a tots els públics que transcorre en plena Belle Époque.

Dilili, una noia de Nova Caledònia, arriba a França per investigar una serie de misteriosos segrestos. Comptarà amb l'ajuda d'un jove repartidor i diversos personatges extraordinaris que li donaran pistes. 

Dilili a París
Dir.: Michel Ocelot

Carmen Machi protagonitza la nova comèdia dirigida per Marina Seresesky.

A "Lo nunca visto", Teresa veu com Fuentejuela, el petit poble on ha viscut tota la vida, s'apaga. Fins que arriba un grup d'africans. Ells poden ser la solució a la falta d'habitants de la vila, si aconsegueix que treballin tots junts.

Lo Nunca Visto
Dir.: Marina Seresesky

Informa: Laura Massegú

35.170.81.210