MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Arriba al cinema la quarta entrega de Toy Story

www.andorradifusio.ad

Han passat 19 anys des que es va estrenar la primera entrega de Toy Story i aquesta setmana arriba el quart i últim episodi. Una estrena acompanyada del monstre mític que va néixer al Japó i que ja forma part de l'imaginari cinematogràfic, Godzilla. Completa la cartellera Clara i Claire, una pel·lícula sobre l'anhel de joventut i l'amor. 

Clara i Claire
Dir: Safy Nebbou

Juliette Binoche protagonitza Clara i Claire, una dona divorciada que als 50 anys es crea un perfil fals a Facebook d'una noia de 24 que la portarà a tenir una relació virtual amb un noi que desconeix l'engany.

Amb l'avanç i la intensitat de la relació Clara es debatrà entre la impossibilitat d'aquest amor i el dolor d'haver d'admetre la veritat de perdre-ho tot.

Godzilla: El rey de los monstruos
Dir: Michael Dogherty

Fa cinc any Godzilla va salvar el món dels monstres que amenaçaven l'energia nuclear. Aquest any té un nou propòsit, demostrar que és el rei de tots els monstres. Godzilla haurà de lluitar contra les bèsties Rodan, Mothra i King Ghidorah.

La nova entrega compta amb Millie Bobby Brown, coneguda pel seu paper protagonista a la sèrie Stranger Things, en el paper de la filla del matrimoni de científics interpretats per Kyle Chandler i Vera Farmiga.

Toy Story 4
Dir: Josh Cooley 

Woody sempre ha estat segur del lloc que ocupa en el món, cuidar del nen o nena que l'aculli. Primer va ser l'Andy, i des de fa un temps la Bonnie. Amb l'arribada d'una nova joguina hi haurà noves aventures.

Forky, una forquilla sortida d'un taller de l'escola i un viatge ensenyaran a Woody com d'important és el joc per salvar el seu nou amic i capitanejar una nova missió per fer feliç la petita Bonnie.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

35.170.81.210