MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Arriba al cinema la tasca d'Unicef i Albert Llovera a camps de refugiats de la mà de RTVA

www.andorradifusio.ad

La setmana vinent aquesta casa estrena el documental Za'atari nous camins, fet per un equip de professionals de Ràdio i Televisió d'Andorra. Abans, el dimecres es farà la preestrena als cinemes. Avui l'incloem en les estrenes de la cartellera que arriba amb 'Men in Black 4 i 'La biblioteca de los libros rechazados'.

'Men in Black 4: Internacional'
Dir: F. Gary Gray

Després de tres entregues dels homes de negre arriba un nou episodi amb agents renovats i una missió que els posarà a prova. Tessa Thompson és l'agent M i Chris Hemsworth, l'agent H. Junts hauran de lluitar contra un enemic més perillós que qualsevol paràsit immigrant, un infiltrat a la mateixa organització.

Als Men in black se'ls brinda una nova missió plena de ginys, estratègies i noves maneres de fer.

'La biblioteca de los libros rechazados'
Dir. Rémi Bezançon

I per entendre les peripècies del món editorial arriba 'La biblioteca de los libros rechazados', un espai on queden tots els manuscrits que no es van publicar.

Jorge Luis Borges ja havia fantasejat sobre una idea que ara pren forma a la gran pantalla sota la direcció del francès Rémi Bezançon per presentar amb molt d'humor i dramtisme, la cadena de l'atzar i les contradiccions que hi ha entorn a l'èxit i el fracàs d'un llibre. 

Za'atari nous camins
Dir. Anna Pifarré i Xavier Fajardo

"Za'atari nous camins" ens mostra el viatge que una delegació d'Unicef va fer a Jordània per portar 30 cadires de rodes a refugiats sirians. Persones que han patit directament les conseqüències de d'una guerra que de moment no dona indicis de voler acabar. 

Un equip d'aquesta casa format per la periodista Anna Pifarré i el realitzador Xavier Fajardo s'endinsen en l'acció d'Unicef en uns dies intensos en què acompanyats per l'ambaixador de l'ONG Albert Llovera, assisteixen a l'entrega d'aquestes cadires de rodes a diversos assentaments i en un dels camps de refugiats sirians més gran del món, Za'atari alhora que s'endinsen en la seva realitat.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

35.170.81.210