MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 22º

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Roman Polanski i Clint Eastwood al capdavant de les novetats de l'any

www.andorradifusio.ad

D'heroi a acusat de terrorisme durant els Jocs d'Atlanta. La història real del guàrdia de seguretat Richard Jewell es converteix en el protagonista de l'última cinta dirigida per Clint Eastwood. A la cartellera també arriba com a novetat 'La Maldición' i 'El oficial y el espía'.

Richard Jewell
Dir: Clint Eastwood

Jocs Olímpics d'Atlanta. 1996. Richard Jewell, un dels guàrdies de seguretat dels Jocs, descobreix una motxilla amb explosius. La troballa evita un gran nombre de morts.

Aviat, però, la fama d'heroi es converteix en la d'oportunista, es converteix en el sospitós número 1 i és acusat de col·locar el paquet en el lloc dels fets.

14 anys després Clint Eastwood porta al cinema aquest relat per fer justícia a la figura de Jewell. 

El oficial y el espía
Dir: Roman Polanski

Una altra història real, la d'Alfred Dreyfus, l'oficial francès acusat de traïció i d'espiar per a Alemanya, que es va convertir en el centre d'un conflicte social i polític a la tercera República Francesa. Roman Polanski dirigeix 'El oficial y el espía' basada en la novel·la de Robert Harris i protagonitzada per Jean Dujardin.

La Gallina Turuleca
Dir: E. Gondell

Del clàssic de la cançó infantil 'La gallina turuleca' arriba com l'estrena animada d'aquesta setmana de Reis. No pot posar ous però és capaç d'entendre els humans i cantar. La seva amiga i exprofessora de cant és qui ho descobreix però un accident la deixa sense memòria i es trasllada a la ciutat on viurà moltes aventures en un circ.

La Maldición
Dir: Nicolas Pesce

El terror també pren lloc en les primeres estrenes de l'any amb 'La maldición', en què una casa encantada per un esperit venjatiu maleeix tots els que hi entren i els provoca la mort violenta.

Informa: Rosa Alberch

3.234.250.24