MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Estrenes: Els X-MEN s'enfronten al costat fosc d'una Jean Grey interpretada per Sophie Turner

www.andorradifusio.ad

A la cartellera aquesta setmana arriben: els X-Men amb una entrega especial amb "Saga de Fénix Oscura"; un monstre de nom Mr. Link i l'amiga que poca gent voldria a 'El sótano de Ma'.

X-Men: "Saga de Fénix Oscura"
Dir: Simon Kinberg

El final dels X-Men podria ser més a prop. Basada en el còmic és la més dramàtica de totes amb una historia ambientada als 90 i un escenari que donarà un gir al curs de la franquícia.

Els X-Men s'enfronten a Jean Grey, interpretada per Sophie Turner (Sansa Stark a Game of Thrones). Durant una missió de rescat a l'espai, Jean quasi mor colpejat per una força còsmica que el tornarà més poderós i inestable.

Amb la família desintegrant-se els X-Men hauran de trobar la manera d'unir-se i eliminar la força que vol governar.

Mr. Link l'origen perdut
Dir: Chris Butler

I en català arriba Mr Link, l'origen perdut.

Sir Lionel Frost es considera un dels millors investigadors de mites, monstres i llegendes. Qüestionat pel seu cercle, Frost s'endinsarà en una investigació al nord-est americà a la recerca de la baula perduda, una misteriosa critaura meitat humana meitat animal. Un viatge fascinant per trobar els seus semblants en un lloc remot del nostre món.

El sótano de Ma
Dir: Tate Taylor

Un lloc per fer-hi festa és una proposta molt temptadora per a un grup de joves que aviat trencaran l'única norma que no poden trencar.

'El sótano de Ma' els protarà a descobrir intencions que pot ser que no siguin pròpies d'una amiga amb qui passar-t'ho .


Informa: Rosa Alberch
Locució: Yasmina Canedo

35.170.81.210