MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

Fi al serial del transport sanitari

Ambulàncies Valira ha estat finalment la proposta elegida&

Ambulàncies Valira ha estat finalment la proposta elegida per oferir el servei del transport sanitari no medicalitzat. L'empresa formava, amb Ambulàncies Egara i Ambulàncies Carlemany, l'UTE que actualment presta el servei.

No hi haurà canvis significatius pel que fa a l'adjudicació del transport sanitari no medicalitzat, ja que l'empresa guanyadora del concurs públic, Ambulàncies Valira, es mantindrà com a operadora, només que en aquest cas no serà en la modalitat d'UTE, tot i que actua com a societat vinculada a Ambulàncies Egara.

L'altra opció era Ambulàncies del Pirineu. Segons un comunicat del SAAS, la valoració s'ha fet sobre 30 punts de criteris qualitatius, com l'aspecte tècnic i criteris com l'oferta econòmica i el termini d'implantació.

La nova concessionària començarà a operar dijous de la setmana vinent. En el plec de bases s'estipulava que l'empresa guanyadora hauria de subrogar la plantilla actual, amb la millora de les condicions laborals del nou conveni col·lectiu.

Això suposarà un increment considerable del pressupost, que augmentarà respecte al concurs anterior. El servei inclourà 10 vehicles i tres bases d'operacions: a l'hospital, la Massana i Canillo. La concessió serà per sis anys, sotmesa a renovació anual. 

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada