MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 21º

El Temps Darrera previsió

Gallardo destaca l'aposta per la mobilitat sostenible al Global E-Mobility Forum

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gall

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha participat aquest dijous al Global E-Mobility Forum, que enguany celebra la seva segona edició amb seu a Polònia i se centra en el desenvolupament i en la mobilitat sostenible. En el context de la crisi sanitària, la jornada s'ha celebrat de manera telemàtica.

El ministre ha ressaltat l'aposta del Govern per la mobilitat sostenible, fomentant l'ús dels vehicles elèctrics a través de diversos programes d'incentius per renovar el parc automobilístic del Principat. A més, seguint amb la necessitat de reforçar la mobilitat sostenible, ha posat en relleu la importància d'impulsar el transport públic.

En la taula ministerial inicial, Gallardo ha explicat les particularitats de la xarxa viària andorrana i, consegüentment, de la mobilitat dins de les fronteres nacionals. També s'ha referit als desplaçaments relatius a les visites turístiques i ha destacat l'entrada de més de quatre milions de vehicles anualment al país.

El ministre, a més, ha pogut explicar la proposta d'Andorra com a 'Living Lab' per a la indústria i altres països que vulguin treballar prototips abans de llençar-los al mercat gràcies al 'Data Hub Nacional'.

Informa: Redacció
Fotografia: Govern d'Andorra

34.239.147.49