MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 22º

El Temps Darrera previsió

Grandvalira inverteix un milió per a l'estiu

www.andorradifusio.ad

Grandvalira ha presentat la campanya d'estiu que arriba amb algunes novetats. Ordino-Arcalís ja va obrir el passat cap de setmana i la resta de sectors ho faran ben aviat.

Pal-Arinsal serà el següent sector en obrir, el pròxim cap de setmana i exclusivament per acollir algunes competicions. L'obertura definitiva serà el 22 de juny, juntament amb la resta del domini.

Tot i que Grandvalira busca consolidar l'oferta existent, també hi ha novetats. Per exemple, s'ha invertit per millorar instal·lacionsampliar el parc de bicicleta elèctrica i a aprofitar el que ja existeix, com la ruta que enllaçarà Sorteny amb el rellotge solar. En total, un milió d’euros com l’any passat. 

El director general de GrandvaliraJuan Ramón Moreno, especifica que han tingut "coses més importants d'inversió, però que no tenen a veure amb l'estiu. Revisions d'instal·lacions molt importants econòmicament".

Tot plegat arriba després d’un hivern complicat. La campanya blanca suposa gairebé tota la facturació de Grandvalira, només un 2% correspon a la temporada d'estiu. 

"L'estiu representa una quantitat molt baixa amb la globalitat de Grandvalira Resorts. Hi ha diferències entre les estacions, però la xifra de facturació global estaria entre el 3 i el 3% del total".

Juan Ramón Moreno, director general de Grandvalira

Destaca el Campionat del Món de BTT de Pal-Arinsal l’última setmana d'agost, on participaran competidors olímpics. La temporada acabarà al novembre a Ordino-Arcalís i al setembre a la resta de sectors. Grandvalira ja té inversions previstes per la propera temporada.

Informa: Gerard Castillo

Informació relacionada