MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Martínez-Illescas jura com a nou conseller amb la inquietud pel desenvolupament del Clot d'Emprivat

www.andorradifusio.ad

Higini Martínez-Illescas és el nou conseller comunal d'Escaldes-Engordany. Substitueix Marc Magallón, que va renunciar per presentar-se a les eleccions com a candidat per la coalició d'Acord a la parròquia escaldenca. El desenvolupament del Clot d'Emprivat és un dels temes als quals estarà més atent.

El comú d'Escaldes-Engordany ha acollit l'acte de jurament del nou conseller liberal. Higini Martínez-Illescas substituirà Marc Magallón, que va deixar el càrrec per concórrer a les eleccions generals.

Martínez-Illescas assegura que farà una oposició constructiva i dialogant, en la mateixa línia de Magallón. El nou conseller de la minoria té però inquietuds, entre elles el desenvolupament del Clot d'Emprivat i els grans edificis que s'hi construiran. Per aixó hi estarà molt atent. "Voldria saber exactament com s'estan projectant els edificis de la zona de Vivand. Hi ha dos edificis que es tiraran endavant i voldria saber si s'estan coordinant les obres perquè afecti el mínim possible al comerç", detalla.

Higini Martínez-Illescas no descarta estar present en les properes eleccions comunals, una qüestió però que es decidirà a partir del 7 d'abril.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Vicente Bellot