MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

La inoculació de la quarta dosi contra la Covid-19 per als més grans de 85 anys comença aquest dijous

L'administració de la quarta dosi de la vacuna contra

L'administració de la quarta dosi de la vacuna contra la Covid-19 començarà aquest dijous als centres sociosanitaris, un procés que en general ha estat molt ben rebut pels usuaris i les famílies. 

A diferència de les altres dosis, centres com Salita han notat que aquesta vegada hi ha hagut menys adhesió per part dels residents, que consideren que no seria necessària. En el seu cas es vacunaran 85 usuaris, tots dijous. Responsables del Cedre consideren molt positiu aplicar una capa de protecció més i pràcticament tothom s'hi ha adherit.

Les persones més grans de 85 anys ja poden trucar per concertar cita i tot i que es comenci pels que tenen més edat, el procés s'anirà obrint fins a la franja de 60 anys. 

Per la seva banda, Clara Rabassa està ara mateix fent el llistat de residents i professionals que voldrien posar-se la vacuna, sense concretar encara de quants es tractarien.

Pel que fa al brot detectat uns dies enrere, fonts del centre constaten que ja està estabilitzat i només queden quatre residents aïllats que són asimptomàtics i tenen previst sortir del confinament aquest dijous.

Afegeixen que ara mateix no tenen cap professional contagiat i el resident que estava a l'hospital en principi rebrà també aquest dijous l'alta i podrà tornar a la residència. Les visites i sortides ja s'han reprès.

Informa: Laura Cugat