MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 26º

El Temps Darrera previsió

Jocelyne Caballero deixa el càrrec a l'agost i fa un balanç positiu de la seva tasca

www.andorradifusio.ad

L'ambaixadora de França deixarà el càrrec a l'agost. Aquest dilluns Jocelyne Caballero ha fet balanç de la seva missió en roda de premsa en què ha destacat que ha estat un període d'enfortiment de relacions que continuaran donant fruits.

Va arribar al desembre del 2016 i acabarà el mandat al mes d'agost. Jocelyne Caballero tanca una missió en què destaca especialment l'enfortiment de les relacions francoandorranes començant amb la consolidació de la mobilitat hivernal a les carreteres RN-20 i 22. Caballero ha recordat que hi ha un calendari marcat per construir una infraestructura per eliminar les allaus.

Durant el seu mandat ha destacat les dues eleccions, la visita de tres ministres francesos i la del copríncep Macron.

S'ha treballat en matèria de transició energètica, la lluita contra el contraban i la millora de l'ensenyament francès en què destaca un nou projecte pedagògic, l'ampliació de Ciutat de Valls que serà realitat el curs 2021-2022 i la redinamització del Lycée.

La Covid-19, que ha fet ajornar el seu comiat, diu que ha demostrat les bones relacions entre França i Andorra, amb la cessió de 150.000 mascaretes, la posada a disposició de l'hospital de Foix i la consideració d'Andorra com a frontera interior. Un exemple del que s'ha aconseguit fins a la data i que ha de continuar.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Desirée Sala

 

Informació relacionada

34.200.222.93