MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 27º

El Temps Darrera previsió

L'EFA aborda el rol dels fills en les empreses familiars amb la prestigiosa 'coach' Imma Puig

Del rol dels fills que s'impliquen activament en l'empres

Del rol dels fills que s'impliquen activament en l'empresa familiar n'ha parlat Imma Puig, una prestigiosa "coach", assessora, entre d'altres, del Barça o el Celler de Can Roca.

Durant la xerrada, organitzada per l'associació Empresa Familiar Andorrana, l'EFA, Imma Puig ha destacat la importància de saber gestionar les emocions dins l'entorn empresarial, quan els lligams afectius de l'empresari es creuen amb els dels seus treballadors.

Assegura que quan pares, fills, família política i sovint amics, formen part d'un mateix projecte empresarial, s'han de saber distribuir tant les tasques com els rols, perquè ni la vida familiar ni el negoci es vegin afectats.

Tòpics com ara el fet de ser el fill gran o el petit, que aquest sigui home o dona, encara pesen dins els àmbits professionals i en general a la societat. Per aquest motiu, l'EFA va considerar important impulsar un seguit d'accions, de cara a orientar els fills dels empresaris que seguiran en el negoci familiar dels seus progenitors. 

La continuïtat del negoci familiar és prou important, segons l'EFA, en l'economia d'una societat com l'andorrana, en la qual el teixit empresarial té exemples importants de nissagues familiars.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Anna Ginestà