MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Els majors de 60 anys poden demanar cita a partir d'aquest dijous per la quarta dosi de la Covid-19

El ministre de Salut Albert Font ha confirmat que els majors de 6

El ministre de Salut Albert Font ha confirmat que els majors de 60 anys ja poden demanar cita a partir d'aquest dijous després que els majors de 75 i 85 anys ho fessin en les anteriors setmanes. Per demanar hora, la població ha de trucar al 821 955 de les 8 del matí a les 15:30 hores de la tarda. 

Quant a les dades sanitàries, la tendència de contagis de Covid-19 continua a la baixa. Aquesta setmana el nombre de contagis és de 182. El nombre de casos actius també ha disminuït i s'ha situat en els 315, 136 menys que la setmana passada.

Així, el nombre de casos totals des de l'esclat de la pandèmia és de 45.508, mentre que el de les recuperacions s'ubica en les 45.040 altes.

Es manté el nombre d'ingressats a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, amb 6 persones a planta i 1 persona a l'UCI que necessita ventilació assistida.

Com en els últims mesos, no s'ha hagut de lamentar cap mort per la malaltia i la xifra segueix en 153 defuncions.

El ministre de Salut també ha volgut explicar en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que Bruno Bartolomé, director de l'oficina covid, ha sol·licitat reintegrar-se en la seva anterior tasca d'inspector d'educació. El Govern ha accedit a la seva petició i li ha agraït la tasca executada fins ara. A més, la seva figura no tindrà substitut. 

Roda de premsa completa amb l'actualització sanitària i posterior al consell de ministres: 

Informa: Redacció