MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

20º / 33º

El Temps Darrera previsió

Marsol demana a Demòcrates marcar directius en els pactes per les comunals

www.andorradifusio.ad

Conxita Marsol ha parlat de les eleccions comunals. La que serà cap visible de Demòcrates a la capital insisteix que el seu projecte busca sumar, però demana al partit que marqui directrius, tot i que valora la llibertat que es dona als comitès parroquials.

Conxita Marsol, que tenia previst tenir tancada la llista per a les comunals a final de setembre o principi d'octubre, esperarà veure què fan la resta de comitès parroquials demòcrates.

Aquest dimarts ha insistit en la voluntat de sumar per a la seva llista i no tanca la porta a ningú. Tot i això creu que el partit hauria de marcar uns límits en les negociacions que faci cada comitè local. Demana "un concepte més unificat" argumentanr que "som un partit". "Hi ha d'haver unes directrius mínimes i s'ha de parlar des de l'executiva nacional".

A la Massana Ciutadans Compromesos també comença a treballar en la confecció d'una llista. De noms David Baró diu que n'hi ha molts, "res de tancat", però considera que la tria l'haurà de fer la comissió electoral de la formació.

Ha recordat que la formació té 130 simpatitzants i assegura que qualsevol pot aspirar a formar part de la llista. Es nega a posicionar-se de moment sobre cap nom, tampoc el de l'actual cònsol menor, Olga Molné.

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Josep Maria Garcia
Locució:

18.204.55.168