MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 22º

El Temps Darrera previsió

Neguit de les asseguradores per la mala imatge generada amb la intervenció d'Assegurances Generals

www.andorradifusio.ad

L'Associació d'Assegurances Andorranes ha mostrat la seva preocupació per la intervenció d'Assegurances Generals, per la mala imatge que s'ha generat. De moment, la societat tutelada per l'Autoritat Financera actua de forma rutinària.

Josep Maria Altimir, president de l'Associació d'Assegurances Andorranes, una de les dues entitats del sector, ha expressat el neguit pels problemes de reputació de la primera intervenció de l'Autoritat Financera en el sector, la d'Assegurances Generals. També ha assegurat que no poden afegir gaire cosa més ja que no saben quin abast té aquesta actuació i, per ara, els consta que l'empresa segueix operant amb normalitat. Segons ha afegit, aquesta intervenció ha estat possible perquè des de l'1 de gener del 2018 l'Autoritat Financera va començar a demanar informació a totes les empreses asseguradores. La conseqüència, conclou, ha estat que Assegurances Generals no ha respost d'una manera que el regulador considera adient.

Fonts relacionades amb el sector afirmen que no els ha sorprès massa aquesta iniciativa de l'Autoritat Financera ja que des de fa anys es parlava que Assegurances Generals tenia problemes de liquiditat. Per ara, no s'ha informat públicament dels motius que han provocat a la intervenció.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Guillem Casal

Informació relacionada

34.204.168.209