MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

12º / 28º

El Temps Darrera previsió

Nerea Aixàs presenta una nova exposició a la Galeria Art al Set

www.andorradifusio.ad

La galeria Art al Set acull una mostra de Nerea Aixàs. Una exposició d'una desena d'escultures que segueixen la línia evolutiva autobiogràfica de l'artista jugant amb els buits i els plens de l'espai.

Nerea Aixàs presenta una nova mostra a la Galeria Art al Set, que es podrà visitar fins al 4 de març. L'exposició disposa de més d'una desena d'escultures fetes amb el material que la defineix: el ferro.

Tot i això, aquesta vegada ha utilitzat tècniques noves. "He treballat amb el ferro colat, fent un sistema de treball totalment diferent, fent uns motlles, una fundició, que és una cosa amb la qual encara no havia experimentat". A més, ha assegurat que vol continuar "investigant per aquest camí".

D'altra banda, també "he fet una pinzellada amb el formigó, barrejant-lo amb el metall", tècniques a través de les quals creu que podrà trobar "nous camins i noves expressions".

Conceptualment, l'artista manté la seva línia autobiogràfica i se segueix centrant a jugar amb els buits i els plens de l'espai, les textures i les figures cúbiques. A més, a part d'aquests trets característics, també es pot identificar Aixàs amb els calats.

Amb tot, l'artista ha destacat que l'elaboració de l'obra ha estat un retrobament amb si mateixa i que seguirà investigant amb aquestes noves tècniques i línies de treball.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Arnau Teixidó