MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 26º

El Temps Darrera previsió

La Nit de la Candela encendrà enguany 13.000 espelmes a Ordino

www.andorradifusio.ad

Ordino s'il·luminarà amb unes 13.0000 espelmes en la segona edició de la Nit de la Candela que es farà el dissabte 22 de juny.

Després que l'any passat l'èxit de públic sorprengués l'organització enguany es vol fer un salt endavant per acabar de consolidar la Nit de la Candela, un esdeveniment que es vol que sigui un referent per celebrar el solstici d'estiu.

Tindrà lloc el dissabte 22 de juny i seguirà el mateix patró. Es col·locaran espelmes a les places, carrers, jardins i balcons d'Ordino que crearan un ambient únic.

Si l'any passat en van ser 10.000 enguany se'n distribuiran entre 12.000 i 13.000. Des de les 21.30h fins a la una de la matinada es representaran espectacles musicals i circenses en diferents punts com la placeta del Pajó, els jardins d'Areny-Plandolit i de Casa Rossell i la plaça Major.

La consellera d'Educació, Cultura, Joventut i Benestar Social del comú d'Ordino, Vanessa Fenés, explica que ja han rebut moltes peticions de veïns que demanen espelmes per afegir-s'hi i col·locar-les en finestres i balcons. Celebra l'interès i defensa que "és important fer participar el poble".

Una de les novetats d'aquesta edició és que també hi haurà un mercat artesanal i un food truck i que diversos restaurants oferiran menús especials per a l'ocasió.

El comú d'Ordino organitza la Nit de la Candela amb el patrocini d'Abdbank i Nord Andorrà.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Anna Ginestà