MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 14º

El Temps Darrera previsió

Nova convocatòria d'Actua per a subvencions a les empreses amb 180.000 euros de pressupost

www.andorradifusio.ad

Actua fa una nova convocatòria per ajudar les empreses a fer-se més visibles a nivell internacional, innovar o optimitzar els seus recursos. La segona edició arriba amb canvis.

Actua reedita les subvencions a empreses rebaixant el límit de les ajudes.

En aquesta segona edició s'han fet canvis per arribar a més empreses que en la passada edició van ser 58 i 88 serveis. No es podran presentar els que van gaudir de la subvenció l'any passat.

La directora d'Actua, Judit Hidalgo, explica que es classifiquen en tres branques: "optimització empresarial, internacionalització i innovació, que són serveis que hem vist que encaixen molt bé". Posa en relleu un pressupost de 180.000 euros amb un màxim de 4.000 euros de subvenció per empresa".

L'objectiu és potenciar la competitivitat i facilitar la seva internacionalització. La sol·licitud es pot fer a través de la pàgina d'Actua i s'ha de portar presencialment a l'Espai d'Innovació a Caldea.

En la primera convocatòria una quarta part dels serveis demanats van estar relacionats amb comerç electrònic i posicionament de pàgines web. Un 24% de les empreses eren del sector del comerç i l'hostaleria i un 10% empreses i amb producte propi la distribució.

nforma: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro