MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 24º

El Temps Darrera previsió

L'ONCA enceta la campanya #oncaambtu per viure la música des de casa

www.andorradifusio.ad

Són molt actius a les xarxes i ara més que mai. Els membres i músics col·laboradors de l’ONCA ens proposen aprendre i divertir-nos a través de la música. Avui, amb una actuació de Madretomasa que enguany fa 10 anys.

Aquest és un any de celebració per a Madretomasa que ja té un disc preparat per estrenar al Jambo. Mentrestant aquest divendres podrem revisitar l’actuació que van fer al concert de Primavera amb les escoles del país. Però són moltes d’altres les bandes que passaran pels canals de l'ONCA a Instagram, Facebook i Twitter. Aquest dissabte serà el torn de Four Flags i la setmana vinent de Lluís Cartes.

Més enllà de la vessant artística, la Fundació també obrirà una finestra des de les cases dels músics i col·laboradors de l’ONCA per difondre la part didàctica com és el cas d'Ivan Caro, participant de la vessant social que feia el mateix amb el Bot d’Aran i del comissari artístic i director de concerts com el de Santa Cecília i Primavera, Albert Gumí que fa uns dies presentava la seva col·lecció de clarinets.

Teresa Areny, des de la Producció de la Fundació ONCA, destaca que són "accions que ens permeten explicar anècdotes, explicar instruments, aportar coneixement...". Igual d'important és tota l'activitat dedicada als programes socials que es poden compartir en família, des de com despertar el cos, a moviments de cos amb música... perquè "el confinament sigui una mica més agradable".

L’ONCA encunya l’etiqueta #oncaambtu per un eslògan prou conegut, #quedatacasa.

Informa: Rosa Alberch
Imatges cedides: ONCA i RTVA 

18.208.132.33