MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

Operació contra el tràfic de drogues a diversos punts del país

Operació contra el tràfic de d'estupefaents. La

Operació contra el tràfic de d'estupefaents. La policia està duent a terme des de primera hora del matí d'aquest dijous una operació antidroga en diversos punts del país, que ha permès localitzar i detenir ja algunes persones que formarien part d'una xarxa formada, majoritàriament, per residents a Andorra de diferents nacionalitats.

De moment s'ha confimat el desmantellament d'un pis a Sant Julià de Lòria on es traficava amb drogues. També que una de les detencions s'ha realitzat a la zona de Terra Vella.

L'operació està encapçalada pel grup d'estupefaents de la policia i és el resultat d'una investigació iniciada fa uns mesos, que apuntava l'existència d'un grup jerarquitzat que introduïa i comerciava drogues al Principat, principalment cocaïna.

Fons policials no han precisat la quantitat de detencions que s'han fet fins ara, però han avançat que l'operació es pot allargar durant tota la jornada. De moment s'han inspeccionat diversos habitatges a la capital, Sant Julià de Lòria i altres poblacions.

Informa: Joan A. Sarmiento

3.230.143.40