MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

'Pan y Rosas' commemora el Dia de la Dona a l'Auditori Claror

www.andorradifusio.ad

Sant Julià de Lòria acull 'Pan y Rosas', un espectacle en pro de la igualtat de gènere organitzat per la Coral Rocafort i que ha omplert d'assistents l'Auditori Claror.

En commemoració del Dia Internacional de Dona Treballadora, el Centre Cultural i de Congressos Lauredià ha celebrat l'espectacle 'Pan y Rosas', format per tot un un seguit d'espectacles musicals, balls i sorpreses artístiques. Un esdeveniment que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Esbart Laurèdia.

El naixement d'aquesta obra parteix de la reacció artística de la seva autora, Carmen Mayskaya, davant la mort de més 100 dones calcinades durant la vaga de Lawrence.

L'espectacle s'ha traduït en una representació de la lluita de les dones per tal d'aconseguir la igualtat de gènere.

Anna Mangot, dissenyadora tèxtil i de moda a l'Escola Superior de Disseny de la Universitat Ramon Llull, ha pintat sobre seda un seguit d'obres artístiques amb un rerefons reivindicatiu.

Tot l'acte ha estat dirigit per un eslògan polític originat a partir d'un discurs de l'activista del sufragi femení Helen Todd, que va inspirar així mateix el poema 'Bread and Roses', de James Oppenheim.

Informa: Marc Riera
Imatges: Desirée Sala

Informació relacionada

3.223.3.101