MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

11º / 21º

El Temps Darrera previsió

Pere Moles posa il·lustracions a la campanya #QUEDATACASA

www.andorradifusio.ad

Sense voler-ho s'ha convertit en l'autor de la imatge d'aquesta campanya que ens convida a quedar-nos a casa. La història que va començar a la biennal Andorra Land Art i ara serveix per retre homenatge als que treballen en la lluita contra la Covid-19. Pere Moles no deixa de treballar des del seu confinament. Aquest dilluns al matí, per donar les gràcies al personal sanitari vingut de Cuba.

La imatge del conseller és una de les més patriòtiques d'Andorra, una imatge que Pere Moles va utilitzar l'any 2017 com a reclam per a la cultura a la biennal Andorra Land Art amb un eslògan 'Et necessito per la cultura' ('I want you for culture'). Aquell va ser un homenatge a un dels cartells propagandístics més famosos de la història, la de l'oncle Sam cridant a files els americans. Tres anys més tard el conseller de Pere Moles es posa la mascareta i ens diu 'Per tu i per Andorra #quedatacasa' o 'Andorra només ens té a nosaltres'.

Imatges que podeu veure al vídeo sobre aquest text, que van començar a córrer per les xarxes i que aviat es van ampliar amb expressions cèlebres de les compareixences del minsitre Martínez Benazet com 'el virus no té cames'.

Des d'aleshores són molts els personatges que ha anat creant com policies, personal del supermercat, repartidors, efectius de neteja, bombers i agents de circulació, però la repercussió de la campanya ha fet que sorgeixin peticions d'altres sectors.

Aquest dilluns Pere Moles des del seu confinament treballa per agrair el reforç arribat de Cuba. "Crec que s'ho mereixen", reitera.

Són moltes les peticions que està rebent l'il·lustrador, però ja ens anuncia que tot plegat vol que serveixi per a una altra bona causa. "M'agradaria poder fer una subhasta. Rebo moltes propostes per les xarxes i aquesta és una d'elles, poder-los subhastar i els diners donar-los per la causa".

Informa: Rosa Alberch
Imatges cedides: Pere Moles
Imatges: Sergi Linares

18.208.132.33