MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 11º

El Temps Darrera previsió

La policia i el comú d'Encamp reclamen més de 30.000 euros de deutes per sancions i taxes

www.andorradifusio.ad

La policiapendents de cobrament 10.000 euros en sancions i, alhora, el saig ha embargat gairebé 150 persones per valor de 9.500 euros més. El Butlletí Oficial també publica els deutes que acumula el comú d'Encamp, uns 13.000 euros.

El saig ha requerit 140 ciutadans perquè abonin els 10.000 euros que deuen al cos de policia a raó de diverses sancions. La majoria es van produir ara fa dos anys. Destaca que el deute d'algunes d'aquestes persones s'enfila fins als mil euros. Tots ells tenen, a partir d'avui, 13 dies hàbils per fer efectiu el pagament a les dependències policials.

I encara en sancions pendents de cobrament de la policia, el saig embargarà 145 persones per valor de 9.500 euros. Es tracta de ciutadans als quals no s'ha pogut contactar de cap manera per notificar els imports de les sancions.

En la mateixa situació, però en aquest cas per deutes amb el comú d'Encamp, hi ha 83 ciutadans. Entre tots deuen prop de 9.000 euros de taxes i multes. Hi ha pendents de cobrament el foc i lloc, l'impost de la propietat, la taxa de comerç i indústria, la del servei d'enllumenat públic, la del servei d'higiene pública i multes d'aparcament. A l'estadi previ, en situació de requeriment, hi ha una quarantena de persones més que han de pagar al comú 4.000 euros.

Informa: Jordi Cama
Locució: Yasmina Canedo