MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 20º

El Temps Darrera previsió

Pons prioritza reunir-se amb les associacions feministes per a la llei d'igualtat entre dones i homes

www.andorradifusio.ad

El secretari d'Estat de Participació i Igualtat es marca com a una de les prioritats la trobada amb les associacions feministes per treballar amb vista a la llei d'igualtat efectiva entre homes i dones.

Les associacions feministes reclamaven una secretaria d'Estat d'Igualtat. I des de fa poques setmanes l'encapçala Marc Pons. Tot just ha iniciat la feina per desenvolupar un marc legislatiu específic. Amb el desplegament reglamentari de la llei d'igualtat de tracte i no discriminació aprovada al febrer.

I també amb l'impuls d'una nova llei per garantir la igualtat efectiva entre homes i dones. Conèixer les demandes i aportacions de les associacions feministes serà prioritari per tirar endavant la llei."És una de les tasques que el cap de Govern em va encomanar i es farà amb el consens del teixit associatiu i civil", ha manifestat.

La secretaria ha començat a treballar d'una forma molt transversal, amb projectes en cartera com la creació d'un observatori per a la Igualtat.

I en un altre àmbit molt diferent, també es col·labora amb la secretaria d'Afers Europeus per estructurar les reunions de poble sobre l'acord amb la Unió Europea, previstes per a la tardor.

Informa: David Domingo