MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 24º

El Temps Darrera previsió

Les professions que no descansen ni per Nadal

www.andorradifusio.ad

Amb les botigues tancades, la imatge del país és diferent de la d'altres caps de setmana, però no tothom té descans. Un exemple són els sanitaris, els treballadors d'emergències, els de la restauració i els bombers. Fins al lloc de treball d'alguns d'aquests professionals s'ha desplaçat un equip de la redacció, que tampoc descansa aquest 25 de desembre.

Nadal no és un dia festiu per a tothom, molts professionals treballem. Aquí, a Ràdio i Televisió d'Andorra tècnics, càmeres, productors i periodistes seguim l'actualitat del país. 

Serveis públics com policia, bombers, sanitaris, agents de duana o mobilitat segueixen actius com un dia normal.  Aquesta nit de Nadal els bombers han fet fins a deu serveis. Entre ells, un accident a Andorra la Vella i un parell d'intoxicacions etíliques. 20 bombers estan disponibles en els diferents parcs del país, pendents de qualsevol emergència.

Amb la frontera del país oberta, l'entrada i sortida de vehicles s'ha de seguir controlant. Dos agents de duana ofereixen serveis mínims. Per a ells treballar aquest dia és com fer-ho qualsevol altre dia de l'any. 

Les benzineres han estat dels pocs establiments que han estat oberts aquest dissabte en dia 25. I es que molts han aprofitat per venir aquí a fer alguna compra.

Els treballadors de la restauració, el transport de viatgers i els camps de neu també estan en marxa per seguir oferint servei als turistes que es troben al país. Un dia normal on l'activitat no s'atura.

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Arnau Gaya

Informació relacionada