MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 12º

El Temps Darrera previsió

El projecte UNIVO, desenvolupat al NIU, molt a prop de convertir-se en realitat

www.andorradifusio.ad

El projecte UNIVO està pràcticament llest per sortir del NIU d'Andorra Telecom. Es tracta d'un projecte d'emprenedoria que pretén resoldre els problemes de connectivitat i saturació de les xarxes de les empreses de telecomunicacions. El seu potencial a escala mundial fa que UNIVO es converteixi en el projecte més ambiciós del NIU des de la seva creació.

Encara no ha sortit al mercat però l'aplicació UNIVO està molt a prop de ser una realitat. Es tracta d'un projecte desenvolupat al NIU d'Andorra Telecom des de fa un any i que actualment es troba en la seva última fase, la comercialització.

UNIVO és el projecte més ambiciós d'ençà que es va crear el NIU. Neix com una eina dirigida a les empreses de telecomunicacions, ja que permet a través d'una sèrie de fórmules matemàtiques preveure l'evolució de la xarxa mòbil en el futur més immediat.

El seu gran èxit consisteix a abastar un mercat amb molt potencial en l'àmbit mundial, el món de les telecomunicacions, amb un projecte pioner.

A hores d'ara ja han aconseguit una part del finançament necessari per iniciar el projecte, que requereix un pressupost inicial de 400.000€. L'objectiu és assolir el capital abans d'acabar l'any per obrir les oficines a Andorra i contractar tot el personal necessari.

Informa: Hètor Romance
Imatge: Jordi Seabra

3.94.21.209