MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 21º

El Temps Darrera previsió

Radioaficionats de diversos països visiten les instal·lacions d'RTVA

www.andorradifusio.ad

La seva passió és escoltar la ràdio i localitzar freqüències d'arreu del món. Un grup de radioaficionats de diversos països han estat a Andorra on han fet el congrés anual, una oportunitat per visitar les instal·lacions de Ràdio i Televisió d'Andorra on han pogut conèixer de primera mà què s'hi fa. El que més els sorprèn és la quantitat de contingut que es fa en relació amb els treballadors de l'ens.

Han pogut llegir el teleprompter o simular la presentació de la previsió meteorològica al plató d'informatius. És un dels moments distesos que ha tingut el grup de radioaficionats d'arreu del món a les instal·lacions de Ràdio i Televisió d'Andorra. Però el que realment els interessa és la ràdio, d'un surt la seva afició i que ha evolucionat amb el temps.

I parlant d'aspectes organitzatius i tècnics el que més els sorprèn és el volum de continguts que es generen de manera local.

La seva estada també inclourà una visita a l'origen de Ràdio Andorra per celebrar els seus 80 anys, una ràdio que com altres han estat crucials per a la projecció d'un país.

Des de 1967 aquest grup de radioaficionats d'abast europeu i convidats de països veïns manté viva l'essència del viatge de les freqüències per les ones tot esperant que els nous temps no apaguin les que encara avui dia viatgen per l'aire.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Josep Ma Garcia