MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 13º

El Temps Darrera previsió

Clàssics com Regreso al futuro, els Goonies i Fast and Furious tornen al cinema postconfinament

www.andorradifusio.ad

Aquesta és una setmana més per als clàssics al cinema amb la recuperació de les entregues al complet de Fast and Furious, Regreso al futuro i la gran cinta d'aventures, els Goonies.

Des de les curses il·legals de Los Angeles, passant pel blanqueig  de diners a Miami i els perillosos circuits japonesos de drifts. La saga Fast and Furious torna per portar l'adrenalina i la febre per la velocitat i l'olor a benzina als cinemes, una oportunitat per tornar a veure els inicis del jove oficial de l'FBI Brian O'Conner, intepretat pel desaparegut Paul Walker que entra al món del tunning per desarticular les curses il·legals organitzades per Dominic Toretto, Vin Diesel.

Aquesta setmana també és moment de tornar enrere amb l'estàndard de cinema pop, Regreso al futuro de Robert Zemeckis en el temps amb Michael J Fox i Christopher Lloyd a bord del DeLorean. Martin Mc Fly i Doc Emmet viatgen amunt i avall en el temps per posar solució a alguns dels problemes com l'existència de Mc Fly.

Després de parlar-ne les últimes setmanes finalment també es podrà veure Goonies, les aventures dels joves Bagou, Choco, Data i Mickey, que troben el mapa per localitzar el tresor que pertanyia al pirata Willy el Borni.

Basades en diferents episodis de la guerra mundial es podrà veure Dunkerque, sobre l'evacuació del britànics i aliats que van quedar encallats a la població francesa. L'altra és 1917 en què dos soldats hauran de travessar territori enemic per entregar un missatge.

Informa: Rosa Alberch

3.239.51.78