MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Reportatge: L'autocinema amb la música de Queen i Bohemian Rapsody obre el Jambo

www.andorradifusio.ad

El Jambo Street Music ha viscut les primeres hores al carrer amb una proposta que guanya adeptes any rere any, el concert amb autocinema. Els Black Thursday van escalfar motors per veure una de les pel·lícules de l'any, Bohemian Rapsody.

El Jambo ha fet la primera parada del programa a l'aparcament d'autocars aquest dijous i ho ha fet amb una activitat d'èxit que va néixer amb el festival de música al carrer.

Els Black Thursday un dels habituals del Jambo han fet els honors en l'obertura del festival amb una concert de versions on no podien faltar els protagonistes de la nit, Queen.

La banda britànica ha estat una de les grans protagonistes de l'any amb la pel·lícula biogràfica Bohemian Rapsody que dijous van veure des de més d'una cinquantena de cotxes. A partir d'aquest divendres el Jambo desplegarà pel centre històric amb una fórmula que arriba a la cinquena edició amb una trentena de bandes d'arreu.

Els Black Thursday tornen a actuar aquest divendres nit i també els tornarem a veure acompanyant la banda de Cor de Rock d’Encamp. Unes cent veus posaran la música a l’escenari amb cançons pop rock.

La programació del Jambo Street seguirà tot el cap de setmana.

Informa: Rosa Alberch/Sílvia Callís

35.170.81.210