MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Les retencions per entrar a Andorra i l'activitat al centre es tornen a repetir aquest divendres

www.andorradifusio.ad

Fins a 12 quilòmetres de cua s'han registrat d'entrada aquest divendres al migdia. Segons el Centre Nacional de Trànsit aquest seria el pic més alt de retencions de la jornada. A hores d'ara, la circulació, tot i més fluida, continua sent densa a gairebé tota la xarxa viària.

El pont de la Puríssima és sens dubte un dels moments de l'any en què hi ha més retencions per entrar a Andorra i també per circular per l'interior. Si a això hi afegim el factor de l'esquí aquests quatre dies es converteixen en un malson si es vol circular sense entrebancs. A més de l'entrada per la frontera del riu Runer hi ha hagut retencions importants de sortida tota la tarda, que al vespre han arribat als set quilòmetres.

Els pics importants, segons informa Mobilitat, han estat al matí cap a les deu d'entrada i han tornat a ser importants les cues cap a dos quarts de tres de la tarda, quan s'han comptabilitzat 12 quilòmetres a la frontera del riu Runner. Tot i que la situació s'ha normalitzat, sempre dins els paràmetres d'un pont d'aquestes característiques, a partir de les quatre de la tarda ha tornat a haver-hi retencions sobretot als sectors propers a la sortida de les estacions d'esquí, és a dir, Soldeu-el Tarter i a la Massana.

Al vespre, l'objectiu era trobar aparcament. La majoria de pàrquings estaven complets i era necessari fer cua per poder accedir-hi. Un inconvenient més a afegir al volum de vehicles i a la sortida de pistes. Des del Centre Nacional de Trànsit han fet recomanacions, com ara no agafar el vehicle si no era estrictament necessari, evitar fer-ho en els pics de més afluència de cotxes i sobretot tenir molta paciència.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Guillem Casal-Anna Romagosa-Ruben Calvo

Informació relacionada