MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

16º / 24º

El Temps Darrera previsió

Rossend Duró estén la mà a Desperta Laurèdia

www.andorradifusio.ad

El conseller d'Unió Laurediana al comú de Sant Julià de Lòria, Rossend Duró, vol conversar amb la plataforma Desperta Laurèdia per conèixer les seves inquietuds i valorar si podrien unir esforços de cara a les eleccions comunals. Duró també s'ha referit al projecte de la tirolina, que el veu arriscat de tirar endavant a pocs mesos de les eleccions.

Unió Laurediana ja treballa amb Terceravia i els comitès parroquials de cara a les eleccions comunals de finals d'any.

El conseller de Sant Julià de Lòria Rossend Duró ha deixat la porta oberta a una entesa amb Desperta Laurèdia, que ja ha manifestat la seva voluntat de presentar-se als comicis.

Sobre el projecte de la tirolina, el conseller d'UL no s'atreveix a dir si és bo o dolent perquè encara no han pogut veure cap dels informes.

Creu que tot el que siguin millores per a Naturlàndia és positiu, però entén el neguit de la ciutadania i insisteix que el més important és estudiar-ne la viabilitat. 

La reunió de poble per parlar d'aquest tema s'havia de fer el 2 de juliol i s'ha ajornat al 17. Pel que fa a l'informe del Tribunal de Comptes avisant de l'excés de deute del comú, Duró ha dit que veuen la situació "delicada" perquè no s'està gestionant amb transparència.

No entenen per què no s'han presentat els comptes del 2018 si es van aprovar per la corporació comunal, i per això ja han demanat explicacions. 

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Ginestà-Arxiu
Locució: Oliver Jaen