MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

17º / 33º

El Temps Darrera previsió

La rotonda del Punt de Trobada no es farà el 2019

www.andorradifusio.ad

El Govern descarta construir la rotonda del Punt de Trobada durant el 2019. En qualsevol cas no es farà davant del centre comercial, tal com reclamen els treballadors i la direcció del negoci. Ordenament Territorial argumenta motius tècnics.

Des que es va eliminar el gir a l'esquerra que permetia accedir o sortir del centre comercial, treballadors i direcció del negoci no han parat de demanar la construcció d'una rotonda a l'entrada de l'establiment. Ara des del Ministeri d'Ordenament Territorial han deixat clar que el projecte no es farà durant el 2019 i que en qualsevol cas es descarta que es construeixi davant el mateix centre.

Des del ministeri es recorda que les rotondes que construeix el Govern tenen una funció de connexió viària actual o futura amb altres carreteres públiques, per tant, mai es fa una inversió amb diners públics per beneficiar únicament un establiment comercial. El segon motiu que s'esgrimeix és que no hi ha espai físic en aquell tram per construir una rotonda.

El Govern planteja una alternativa, a l'altura de la Borda Sabater, que serviria per crear una nova rotonda a uns 100 metres del Punt de Trobada, i permetria fer el canvi de sentit amb facilitat. L'any 2016, amb la construcció de la rotonda de la Riverola, el Govern va donar per tancat el sistema d'aquestes infraestructures a la CG 1, entre Sant Julià de Lòria i la frontera del riu Runer.

Informa: Agència ANA / Joan Antoni Sarmiento

Informació relacionada