MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 17º

El Temps Darrera previsió

Sant Vicenç d'Enclar incorpora nous auxiliars a l'espera de més reforços després dels 22 positius entre els treballadors

www.andorradifusio.ad

La clínica geriàtrica de Sant Vicenç d'Enclar incorpora quatre auxiliars per substituir els més de vint treballadors que han donat positiu. La direcció encara no té informació dels reforços que va posar a disposició el Govern provinents del SAAS i l'oficina Covid.

El brot a la residència de Sant Vicenç d'Enclar es comença a estabilitzar després que en les darreres 24 hores no s'hagi detectat cap positiu més entre els treballadors i els residents. Així doncs, a hores d'ara es mantenen els 22 sanitaris infectats i els 42 pacients aïllats provinents del cribratge de dissabte.

Malgrat això, la direcció lamenta que alguns dels padrins que estaven en un estadi inicial de la malaltia comencen a mostrar símptomes, tot i estar controlats i assistits.

El problema que manté la residència és la manca de treballadors. Segons detalla la direcció, a la planta Covid només hi ha tres auxiliars i una infermera, que estan doblant torn per substituir els treballadors aïllats. La situació es repeteix a la resta de la residència, on hi ha 6 professionals per assistir tots els residents que no han donat positiu.

Pel que fa al cop de mà que va oferir Salut amb personal del SAAS i sanitaris de l'oficina Covid, la direcció ha dit que encara no hi ha previsió que arribi ningú, a excepció d'un auxiliar i una infermera de la Creu Roja.

Informa: Òscar Serrano

Informació relacionada

3.235.11.178