MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

17º / 33º

El Temps Darrera previsió

SDP acusa el Govern de privatitzar la centraleta d'atenció telefònica per donar feina a Espic

www.andorradifusio.ad

SDP acusa el Govern d'haver privatitzat la centraleta telefònica de l'edifici administratiu per donar activitat a l'empresa Espic, participada per Andorra Telecom i una empresa estrangera. Precisament als progressistes els preocupa que una empresa forana gestioni aquest servei. Per tot plegat han presentat una demanda d'informació.

Víctor Naudi demana a l´executiu que respongui per escrit una sèrie de qüestions relacionades amb l´externalització de la centraleta del Govern.

El conseller d´SDP no sols vol saber com s´ha fet l´externalització, també el motiu pel qual es va adjudicar a l´empresa Espic, participada per Andorra Telecom.

Naudi critica l´externalització. No només perquè és un servei que al seu parer hauria de donar l´administració, sinó perquè hi veu motius ocults. Creu que és "un ajut encobert per, estadísticament, engreixar els resultats d'aquestes empreses". Assegura que no hi veu "cap altre motiu" i qüestiona que sigui "una societat participada per una empresa forana".

Precisament que hi participi aquesta empresa privada preocupa SDP. El conseller recorda que la centraleta enregistra les trucades, algunes de les quals dirigides a ministres. En aquest sentit assegura que "hi ha vegades que la conversa pot anar més enllà i ser confidencial". Per això, afegeix, "que això ho gestioni una empresa externa, privada i forana, és molt perillós".

Els progressistes es demanen si tot plegat obre la porta a futures privatitzacions.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Kevin Ribeiro