MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

15º / 31º

El Temps Darrera previsió

Els Serradells reobrirà la segona quinzena de febrer totes les instal·lacions excepte la piscina

www.andorradifusio.ad

Els Serradells reobrirà durant la segona quinzena de febrer les seves instal·lacions, a excepció de la piscina que ho farà d'aquí a 18 mesos. La setmana vinent s'inicia la retirada de la bastida exterior per garantir l'accés a l'aparcament i la resta de zones no afectades per l'incendi del novembre.

El comú d'Andorra la Vella ha anunciat que en menys d'una setmana s'iniciaran les tasques de retirada de la bastida exterior del Centre Esportiu els Serradells amb l'objectiu d'assegurar l'estructura amb una xarxa de protecció i un túnel provisional que permeti als usuaris accedir a l'aparcament. També s'iniciaran els treballs d'aïllament de l'edifici respecte a la zona de les piscines interiors, tasques de neteja general especialitzada i una auditoria que confirmi el correcte estat de les instal·lacions.

Tot plegat es preveu que pugui estar enllestit la segona quinzena de febrer, quan es reobriran totes les instal·lacions a excepció de la piscina. Fins aleshores els socis amb abonament complet podran continuar utilitzant les instal·lacions esportives comunals de Canillo, Encamp, el Pas de la Casa, Ordino i Sant Julià de Lòria.

Si no hi ha cap imprevist, els infants de l'escola bressol podran tornar a les aules a finals de febrer. Fins aleshores els usuaris afectats, seguiran reubicats a Santa Coloma i a El Llamp.

Pel que fa a la piscina, la previsió és que no es pugui reobrir fins passat un any i mig. Un cop aïllat l'espai que acull la piscina olímpica malmesa per les flames, una empresa especialitzada realitzarà una neteja a fons dels conductes de ventilació i estructures interiors de la resta del Centre.

També es comprovaran amb detall els quadres elèctrics i instal·lacions tècniques. Amb previsió que la piscina no es pugui obrir de manera imminent, s'ha d'acordar la suspensió de l'abonament aquàtic per als 400 usuaris subscrits a aquesta modalitat i en les pròximes setmanes s'informarà els socis de quina manera es regularitzaran els preus dels abonaments mentre no puguin gaudir de la piscina.

Informa: Hèctor Romance

Informació relacionada