MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

Ski Andorra vol posicionar les estacions andorranes per sobre les europees amb testos i assegurança Covid

www.andorradifusio.ad

Les estacions del país volen anar un pas per davant dels competidors europeus i, a banda dels testos setmanals ja anunciats, hi sumen assegurances Covid per repatriar esquiadors i preveuen retorns per a aquells que tinguin forfet de temporada.

Les estacions d'esquí afronten diferents reptes de cara a l'hivern. Un dels quals, el personal. Aquest dimecres, el director general de Vallnord, Josep Marticella, ha dit que es treballarà molt amb eventuals, conscients que hi haurà moltes setmanes fluixes.

Un altre repte és evitar els contagis de coronavirus per no perdre personal. Com a vicepresident de Ski Andorra, també ha dit que es treballa en una estratègia per obtenir una certificació de qualitat, donar seguretat a l'esquiador i crear un referent en l'àmbit europeu amb testos cada setmana.

Marticella ha destacat que "els que estem més prop dels clients hem de transmetre un missatge de seguretat" i creu que per fer-ho "hem d'estar testats cada setmana".

En aquest sentit, ha afirmat que és un objectiu "ambiciós", però considera que "ens diferenciarà de la resta d'estacions d'esquí dels Pirineus, i segurament de l'àmbit europeu".

Hi ha més qüestions: què passa en cas de contagi i el retorn per als posseïdors del forfet de temporada.

Marticella diu que s'hi està treballant per una assegurança de repatriació en cas de donar-se algun positiu i en els forfets de temporada, ja que, segons ha destacat, "el client de temporada és el més fidel".

Un dels pilars de les xifres de l'estació és la restauració. Avui dia, les limitacions no serien vàlides per als camps de neu, ja que no els permetria habilitar la cafeteria en tot el matí.

Amb tot, es treballa per ampliar els espais al màxim possible conscients que els dies de fred serà complicat.

Enguany, sense fira d'Andorra la Vella, es farà una acció els dies 23, 24 i 25 d'aquest mes amb preus promocionals fins a l'obertura de pistes a final de novembre.

Torna a veure l'entrevista al director general de Vallnord, Josep Marticella, a l'Ara i Aquí:

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Txema Galilea