MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

14º / 22º

El Temps Darrera previsió

Tanquen la principal plataforma de continguts audiovisuals pirates a Espanya, amb part dels gestors instal·lats a Andorra

L'Aliança per a la Creativitat i l'Entreteniment (

L'Aliança per a la Creativitat i l'Entreteniment (ACE), una de les coalicions antipirateria líder al món, ha tancat el principal servei il·legal de reproducció en línia d'Espanya, AtomoHD. El canal va obrir el 2020 per part d'un grup de persones, algunes de les quals tenien condemnes prèvies a Espanya per infracció de la propietat intel·lectual, i per evitar la justícia es van instal·lar al Principat, segons explica ACE en un comunicat a la seva pàgina web.

Des de la seva obertura, AtomoHD ha registrat 235 milions de visitants, amb una mitjana de 9,7 milions de visites al mes. Els usuaris s'han pogut descarregar contingut il·legal d'una biblioteca de vídeo sota demanda de més de 13.000 pel·lícules i 4.500 sèries de televisió en espanyol i altres idiomes. El 90% del tràfic en línia s'ha originat a Espanya, seguit dels Estats Units, Alemanya i França. AtomoHD operava a través de 60 dominis de llocs web.

Informa: Redacció