MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

10º / 22º

El Temps Darrera previsió

Tatuatges solidaris mentre el sector espera la reobertura

www.andorradifusio.ad

Aquesta és l'època en què cada any els amants de la tinta aprofiten per fer-se els tatuatges. Tot i ser un sector que treballa amb moltes mesures higièniques de moment estan tancats al públic. En un dels estudis també hem trobat solidaritat, un tatuatges gratuït per a sanitaris que els identifiqui amb aquest episodi de la seva vida.

El sector dels tatuatges és un dels més conscienciats en les normes higièniques per evitar contagis, des de la neteja i desinfecció dels espais, a la protecció i esterilització del material per tatuar i al mateix client a qui es neteja la zona prèviament a la intervenció.

Encara sense data d'obertura, la tatuadora Chabeli Sánchez  creu que el seu sector és fàcil d'adequar.

Abril i maig són els mesos de més feina per a ells,  abans de les vacances, i esperen poder obrir aviat per no perdre la feina que els queda a l'agenda.

Una iniciativa solidària

Aquest confinament ha deixat espai a la Chabeli per dibuixar i a unir-se a una iniciativa engegada pel col·lectiu valencià Noble Art, oferir el tatuatge gratuït d'un cor amb tiretes per al personal sanitari, molts a Andorra ja s'han posat a la llista.

Aquesta pandèmia no només es recordarà a la pell de molts clients sinó també als calaixos d'autònoms com la Chabeli

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Pere Besolí
Imatges cedides: Noble Art

Informació relacionada