MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

13º / 31º

El Temps Darrera previsió

El Thyssen se suma al Dia de la dona amb un maniquí-manifest i un programa d'activitats

www.andorradifusio.ad

Un maniquí-manifest, una visita a l'exposició Femina Feminae amb la presència de Carmen Cervera. Són algunes de les activitats del programa que ha preparat aquest cap de setmana el Museu Carmen Thyssen Andorra amb motiu del Dia de la dona treballadora. El títol, Art en Femení.

La dona no només és protagonista a l'exposició "Femina Feminae", sinó que a més es farà extensible al cap de setmana amb motiu del Dia internacional de la dona.

Per això s'ha vestit un maniquí amb un vestit que vol agafar vida amb les llunes de colors que s'han disposat per escriure-hi el missatge que vulguin els visitants.

El director artístic del museu, Guillermo Cervera, explica que l'objectiu és "que sigui molt participatiu". "Era una manera d'explicar la bellesa femenina a partir d'un vestit que a la vegada pogués crear una policromia molt relacionada amb la part artística de l'exposició".

Divendres a la tarda Guillermo Cervera oferirà una conferència sobre l'art en femení a partir d'obres de la mostra i artistes pintores.

Dissabte es farà un sessió de pintura a l'aire lliure i una visita guiada amb la presència de la cúpula de la fundació, patrons i la baronessa Thyssen, dissabte. Ja diumenge hi haurà un contacontes, un taller i una visita. Tots els actes són gratuïts amb reserva.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa

 

34.239.149.34