MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/

El Temps Darrera previsió

Trini Marín participa al I Simposi iberoamericà d’innovació pública del CLAD celebrat a Madrid

La ministra d’administracions públiques i participac

La ministra d’administracions públiques i participació ciutadana, Trini Marín, ha participat aquest dimecres en el primer Simposi iberoamericà d’innovació pública, organitzat pel Centre Llatinoamericà d’Administració pel Desenvolupament (CLAD).

Aquest dimecres al matí els representants governamentals membres del CLAD han exposat les diferents accions que es desenvolupen als respectius països des dels ministeris encarregats de la funció pública. Unes accions basades en quatre eixos principals: el foment de la innovació, el reforç de les competències personals dels treballadors, la promoció de la transparència i la lluita contra la corrupció i les polítiques d’igualtat i inclusió.

Així doncs, Marín ha destacat que al Principat per a fomentar la innovació es treballa juntament amb Andorra Recerca+ Innovació i Andorra Business per definir l’estratègia nacional d’innovació i emprenedoria. La ministra ha destacat que el treball conjunt busca crear un debat i una comunicació fluida amb la ciutadania.“Es busca crear un debat continu i una comunicació fluida entre tots els ciutadans del país”.

La titular d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana també ha exposat la nova llei de funció pública i ha destacat la posada en funcionament del web de transparència del Govern, que busca fomentar un govern més obert, participatiu i transparent.

La ministra també ha aprofitat l’estada a Madrid per mantenir una trobada amb la secretària d’Estat de Funció Pública espanyola, Lídia Sánchez. Marín i Sánchez han conversat sobre la carrera professional i formacions, i han comparat les diferents accions endegades pels seus respectius governs

Informa: Redacció
Imatge cedida pel Govern d'Andorra