MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 21º

El Temps Darrera previsió

Vallnord aposta per la renovació de l'oferta gastronòmica

www.andorradifusio.ad
Vallnord segueix apostant per millorar l´experiència dels seus usuaris en el seu sentit més ampli. Per això enguany la zona d´Arcalís ha renovat tota l'oferta gastronòmica de l´estació, i Ezequiel Goldschmidt és el nou cuiner encarregat de gestionar tots els restaurants d´aquesta part del domini esquiable.
Per a Ezequiel Goldschmidt aquesta nova etapa és una manera d´unir les seves dues grans passions: l´esquí i la cuina. El projecte de coordinar tota la zona de restauració d´Arcalís és un repte important: fins ara era personal extern el qui s´encarregava de cada cafeteria. Ara la intenció de la direcció és donar-los una unitat perquè la qualitat sigui la mateixa als diferents restaurants, però a la vegada definint estils diferents perquè els usuaris tinguin una oferta més àmplia de menjar.

La plantilla actual és d´unes 40 persones. Només 6 són fixes, la resta són treballadors eventuals que es contracten per a la temporada d´hivern. Una de les prioritats del nou equip és oferir el servei durant el màxim de mesos possibles de l´any, obrint el restaurant de la Coma també a l'estiu.

Per al 2016 s´han previst més inversions, una de les quals al restaurant de la Coma del Forat. Pel que fa als treballadors, Goldschmidt reconeix que potser li aniria bé tenir-ne més, però que de moment no s´ho poden permetre perquè cal que el projecte es faci pas a pas. Amb tot, l´equip està il·lusionat amb els canvis.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Marta Paixà