MENÚ MENÚ Avui. Darrera previsió

/ 19º

El Temps Darrera previsió

El temps

Cada dia, la informació meteorològica d’Andorra, al detall, amb una atenció especial durant la temporada d'hivern, a les estacions d'esquí, les nevades i el perill d'allaus. Compartim vídeos inèdits, fotografies i experiències de tots vosaltres per fer-vos partícips de la nostra passió: Andorra i el Pirineu.


El Temps Andorra dimarts 30 d'octubre de 2018

Avui és un dia de transició. Esperem que a poc a poc el cel estigui cada cop més ennuvolat a causa de l'arribada d'un front. Les temperatures han de pujar després d'una matinada molt freda. Al final del dia els núvols taparan el cel i al vespre i durant la nit ja hi haurà alguna primera precipitació. LA cota de neu 1.600 pujant a 1.800 metres.

Demà dia molt inestable amb precipitacions de neu per damunt dels 1.800 davallant a la tarda cap els 1.500 metres. Les temperatures quedaran curtes degut als núvols. El vent bufarà del sud a sud-est moderat a fort als cims. En l'episodi de precipitacions es pot acumular més de 50 litres per metre quadrat que serien de neu per damunt de les cotes esmentades.